BOST D.O.O.

Ukratko o nama

O nama

„BOST“ d.o.o. je trgovinska firma, osnovana 1999. godine u Bijeljini. Danas „BOST“ d.o.o. raspolaže sa 18 maloprodajnih objekata raspoređenih na atraktivnim lokacijama teritorije grada Bijeljine, jednim maloprodajnim objektom na teritoriji opštine Ugljevik, kao i jednim svojim veleprodajnim objektom u gradu Bijeljini. Od svog osnivanja do danas, „BOST“ d.o.o. je narastao u društvo sa 150 zaposlenih radnika.

Tokom dosadašnjeg rada firma je stekla prepoznatljiv ugled na području izvođenja trgovinske djelatnosti, što je i osnovna djelatnost firme. U tom smislu, firma „BOST“ zauzima jednu od vodećih pozicija na područiju teritorije opštine Bijeljina.

Naša primarna nastojanja su da uz svoje ime vežemo visoki kvalitet, konkurentne cijene, te poštovanje zahtjeva kupaca. Cilj društva u narednom periodu je uspostavljanje čvrstih odnosa sa dosadašnjim komintentima, kao i proširivanje obima svojih komintenata i samim tim postizanje boljih rezultata poslovanja, odnosno, ukupnog prihoda i ostvarivanje dugoročne stabilne pozicije na tržištu naše regije.

Bost supermarketi nude raznoliku, kompleksnu ponudu na području trgovine prehrambenim proizvodima. Bost maloprodajna mreža, što je bio i osnovni cilj se prvobitno razvija samo na području grada Bijeljine. Danas, gotovo da nema naselja bez Bost supermarketa.

Bost ima glavni zadatak u narednom periodu da uspešno ispuni jedan od važnih ciljeva a to je da sva Bijeljinska naselja imaju svoj Bost supermarket. Dugoročnom strategijom predviđeno je proširivanje Bost mreže van granica gradskog jezgra, na druga obližnja prigradska naselja, poput market Bost Ugljevik.

Politika i kvalitet

"Biti najbolji trgovački lanac u regiji i prepoznatljivi na tržištu!"
"Naša misija je obezbjediti visok nivo pružanja usluga potrošaču, obezbjediti najniže cijene, konstantno proširivati asortiman i prenositi najsavremenije trendove u maloprodaji na naše poslovanje.""
"Svoju misiju ostvarujemo stručnim radom, postavljanjem na prvo mjesto zadovoljstva svojih kupaca, a sa ciljem zadovoljenja potreba naših poslovnih partnera, zaposlenih i društva u cjelini.""

Naš menadžment tim se vodi sledećim principima:

 • konstantno ispunjavamo očekivanja svih svojih potrošača, pružajući im uvijek više od njihovih očekivanja
 • obezbjediti zaposlenima prijatnu i radnu sredinu kao i redovnu edukaciju
 • obezbjediti profesionalno povećanje poslovanja, povećanjem poslovne efikasnosti i povećanjem tržišne vrijednosti preduzeća
 • saradnja sa pouzdanim i kvalitetnim saradnicima i dobavljačima
 • odgovoran odnos prema prirodnoj i društvenoj sredini i poštujemo poslovnu etiku i društvenu vrijednost u svim oblastima dijelovanja.

U ostvarenju naših ciljeva aktivnu ulogu imaju naši kupci, dobavljači i partneri čija iskustva i znanja ugrađujemo u naše procese. Za tumačenje ove Politike odgovoran je direktor BOST-a D.O.O., a za njeno sprovođenje odgovorni su svi zaposleni.

Veleprodaja

BOST d.o.o. je jedan od vodećih distributera proizvoda široke potrošnje na tržištu opštine Bijeljina, Vlasenice, Bratunca, Ugljevika kao i okolnih prigradskih naselja. Iz razloga posjedovanja širokog asortimana proizvoda i profesionalnog obavljanja distribucije svojih proizvoda u poslednje vreme smo odlučili ponuditi našim komintentima kao mogućnost: snabdevanje robe široke potrošnje na adresu Vaše firme. Apsolutno sve troškove prevoza poručene robe snosi firma „BOST“ d.o.o. Ovim vidom komunikacije sa komintentima BOST d.o.o. se nada da će podići nivo obostrane sadadnje na što je moguće veći i pristupačniji nivo.

 • Ulica: Stefana Dečanskog bb
 • Telefon: +387 55 240-150, 55 490-250
 • Kontak osoba: Danica Perić
 • Email: bostbijeljina@gmail.com
 • Kvadratura: 800m2
 • Radno vrijeme: od 06:30 do 21:00

Kartica povjerenja

Popunite priloženi obrazac, potpišite ga i postanite član programa lojalnosti BOST KARTICA POVJERENJA!

Kako postati korisnik:
Popuniti pristupnicu i predate na kasi u jednom od našim prodajnih objekata. U roku od 24h bićete uključeni u naš sistem pogodnosti.

Kako koristiti karticu povjerenja:
Prilikom svake kupovine, na kasi prije kucanja vašeg računa provucite svoju karticu povjerenja da bi se kupovina registrovala na vaš zbirni račun.

Obračunski period:
01.05.2015. - 31.08.2015.
01.09.2015. - 31.12.2015.
01.01.2016. - 30.04.2016.

Na kraju svakog obračunskog perioda zbroje se računi na osnovu kojih se dobijaju srazmjerene pogodnosti:

 • 2%: 300,00 – 500,00 KM
 • 2,5%: 500,00 – 1000,00 KM
 • 3%: 1000,00 – 3000,00 KM
 • 4%: 3000,00 – 4000,00 KM

Napomene sa kojima se treba upoznati:

 • bonusi koji su ostvareni u jednom obračunskom period, moraju se u cijelosti iskoristiti do kraja sledećeg obračunskog perioda.
 • cigarte ne ulaze u zbirni iznos na osnovu kog se ostvaruje bonus
 • kartica povjerenja važi za sve maloprodajne BOST objekte.

BOST D.O.O.

Partneri

Nedomex
Zvijezda
Mepas
Venera
Orbico
Nelt
Lactalis
Ataco
Violeta
Podravka
Dzajic Commerce
Natura
MCI
Dukat
Ledo
Mlijekoprodukt
Prikaži mapu

Hosted & developed by itsystem